Stäng meddelande

Snickare på Fastighetsenheten


Arbetsuppgifter

Som snickare inom verksamhetsområdet fastighetsdrift, bygg kommer du utföra allmänt förekommande snickeri och byggservicearbeten enskilt och tillsammans med övriga snickargruppen. I arbetsuppgifterna ingår att delta och planera regelbunden tillsyn, upprätthålla daglig kontakt med beställare, återkoppla till kunder och övriga beställare samt dokumentera utförda arbeten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: • Relevant utbildning samt dokumenterad erfarenhet av arbete inom området • Erfarenhet av låsdetaljer och passagesystem är meriterande • Meriterande är dokumenterad erfarenhet att genomföra kartläggning av vattenskador med där tillhörande reparationer och återställning. • Flexibelt arbetssätt och är initiativrik i kombination med god servicekänsla, är utåtriktad och har förmåga att arbeta för långsiktiga kundrelationer. • Certifikat för heta arbeten är ett krav samt utbildning i arbete på tak.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun sträcker sig från Mälaren i norr till Himmerfjärden och är, till ytan sett, länets största kommun. En viktig del av vår verksamhet är att planera, bygga och förvalta det samhälle vi lever i. På Tekniska förvaltningen finns verksamheter såsom Gata/park, VA, fastighet och städservice. Verksamheten för lokalförsörjning och fastighet arbetar drygt 60 medarbetare med fastighetsförvaltning, byggprojektledning, hyresgästkontakter och fastighetsdrift. Förvaltad yta är cirka 420 000 kvm.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lars Karlsson, tf fastighetschef

Telefon: 08-530 616 98

E-post: lars.karlsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Anders Lindqvist, Kommunal

Telefon: 08-530 610 00

E-post: anders.lindqvist@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-07-14

Ange referensnummer: TEF/2019:156


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019