Stäng meddelande

grundskollärare yngre åldrar, med Montessoriutbildning


Arbetsuppgifter

Undervisa elever i grundskolans tidigare år, F-3 i montessorispåret. Beroende på vilken kompetens den som söker har kommer det bestämmas vilken årskurs som blir aktuell. Hör gärna av dig så berättar vi mer. Sedvanliga arbetsuppgifter som lärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och är montessoriutbildad pedagog. Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och vi söker dig som: • är en trygg person som har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. - är väl förtrogen med styrdokumenten - har en god struktur i arbetet med eleverna och i de administrativa arbetsuppgifterna

Arbetsplatsen

Eklidsskolan ligger i Tullinge, 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På skolan går 230 elever i årskurserna F-5. Det är en liten skola där pedagogerna har ett nära samarbete för att alla elever ska utvecklas och trivas på skolan. Vi har höga förväntningar på eleverna och på oss själva och når fina resultat både i kunskaper, socialt och i trygghet i våra mätningar. Det är en härlig stämning på skolan som de flesta känner av direkt när de kliver in på skolgården. Skolan är organiserad i två spår. Ett som vi benämner det klassiska spåret och här finns en klass i varje årskurs. Det andra spåret benämns M-spåret där M står för att vi har ett Montessoriinspirerat arbetsätt i tre åldersblandade klasser F-1, 2-3 och 4-5. Spåren samarbetar och alla elever oavsett spårtilllhörighet går på gemensamt fritids. Skolan har många schemabrytande dagar där lärande sker i olika grupper och på olika platser i vårt närområde. Fokusområden för skolan är • Ökad rörelse för eleverna. Eleverna har bl.a pulshöjande aktiviteter på schemat. • Att alla elever ska ha möjlighet att lyckas. Alla pedagoger deltar i interna fortbildningsinsatser i "specialpedagogik för lärande". • Fritidshemspersonalen fortbildar sig även kring fritidshemmets uppdrag. • lärargruppen fortbildar sig under våren i kooperativt lärande. Eklidsskolan är certifierad som en Grön Flagg skola och arbetar kontinuerligt med miljöfrågor.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 16 mars 2020 eller vid överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Madeleine Reiser, Rektor

E-post: madeleine.reiser@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-01-29

Ange referensnummer: A924371


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske fortlöpande. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019