Stäng meddelande

Lärare till arbetslag 4-6


Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra vårt 4-6 arbetslag, Havet. I arbetslaget arbetar 13 engagerade och motiverade pedagoger. Dessa är i sin tur uppdelade i tre årskursteam. Du kommer arbeta som mentor i åk 4-6. I vår organisation är man inte ensam mentor i en klass i 4-6 utan man delar det i olika omfattning med en annan lärare. Du kommer att undervisa i dina ämnen i 1-2 klasser lite beroende på ämnen och behörighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du ska ha god förmåga att skapa bra relationer med elever och föräldrar. Du ska vilja och se vinsten av att samarbeta tätt tillsammans med kollegorna i årslaget och hela arbetslaget. Vi söker en person med behörighet i att undervisa i åk 4-6. Vi är flexibla när det gäller ämneskombinationer eftersom vi redan idag har en bred behörighet hos våra lärare. Vi ser dock gärna att du har matematik i din behörighet. Du ska vara engagerad i skolutveckling och tillsammans med kollegor driva utvecklingen framåt på Trädgårdsstadsskolan.

Arbetsplatsen

Trädgårdsstadsskolan är en F-9 skola som ligger i Tullinge i Botkyrka kommun. Skolan är byggd 2002 och har ca. 660 elever från F-9. Pedagogerna är uppdelade i fyra arbetslag. Varje arbetslag leds av en koordinator. Vi är en skola som vill ligga i framkant. Vi sätter skolutveckling högt upp på agendan. En halvdag i månaden har vi "Växtverk" där har vi fokus på skolutveckling, arbetsmiljö, värdegrundsarbete och kompetensutveckling. Som en stödstruktur och förlängning av elevhälsoarbetet som drivs i arbetslagen finns elevhälsoteamet. I elevhälsoteamet ingår skolledning, tre specialpedagoger med olika inriktning, kurator, skolsköterska, syv samt till viss del skolpsykolog. Vår skola är utvald som övningsskola med ett nära samarbete med Stockholms universitet när det gäller den verksamhetsförlagda utbildningen. Vårt mål är att alla som jobbar hos oss ska ha handledarutbildning. Vi har under åren tagit emot många studiebesök och vi är också ute på en del studiebesök för att få idéer och inspiration. I åk 3-9 har vi 1:1, dvs 1 dator per elev. I F-2 har vi 1 dator/ipad på två elever. Vi är en skola med höga resultat där alla får möjlighet att lyckas. Vi har höga förväntningar på våra elever och våra elever och föräldrar har höga förväntningar på oss.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, 100%

Löneform: Månadslön. Månadslön

Tillträde: Tillträde 12/8

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid. Ferietjänst

Tillträde: 2019-08-12

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Marie Holtmar, Biträdande rektor

Telefon: 0722093500

E-post: marie.holtmar@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-28

Ange referensnummer: A869442


Intervjuer kommer ske fortlöpande Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfordliga beslut fattas. Vi vill inte har hjälp med rekryteringen av rekryteringsfirmor.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018