Stäng meddelande

lärare till sommarskolan i Botkyrka kommun


Arbetsuppgifter

Anställningen är tidsbegränsad till 34 veckor under juni och juli. Du kommer att arbeta i ett team som består av en projektledare, lärare i naturskolan och resurslärare. Vi söker dig som är en engagerad lärare som vill ge Botkyrkas elever en möjlighet att lära sig mer. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i dina ämnen utifrån läroplanen samt i samverkan med övriga kollegor. Dina arbetsuppgifter innefattar också ansvar för dokumentation och bedömning av elevers lärande, samt uppföljning och analysering av resultaten i syfte att förbättra elevernas måluppfyllelse. Med ditt lösningsfokuserade förhållningssätt har du en positiv inställning och ser det som ditt ansvar att skapa goda och hållbara relationer med elever och kollegor. Du hittar styrkor i varje elev. Med ett inkluderande arbetssätt och en förmåga att se elevernas olika behov och förutsättningar maximeras möjligheterna för att alla ska känna arbetsglädje och att de lyckas i skolan.

Kvalifikationer

Svensk lärarlegitimation är ett krav. Du har också behörigheter i något/några av dessa ämnen: svenska, svenska som andra språk, matematik och engelska. Du är nytänkande och kreativ och kan inspirera eleverna med din undervisning. Du är erfaren och rutinerad. Du arbetar språkutvecklande och har elevernas bästa i fokus. Du har god IKT-kompetens. Erfarenhet krävs. Erfarenhet av att undervisa nyanlända elever är meriterande. Du har god kommunikativ förmåga och är van vid att jobba i team. Du tar initiativ och är självgående i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Språkcentrum i Botkyrka kommun anordnar sommarskolan för nyanlända elever i åk 1–9, samt övriga elever i åk 8–9 som vill komplettera sina betyg. Sommarskolan börjar 2019-06-17, efter skolavslutningen.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-06-17

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal platser: 13


Kontaktperson(er)

Mahpareh Riahi, Rektor Mottagnins- och modersmålsenheten

Mobil: 0701-805 679

E-post: mahpareh.riahi@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-03-28

Ange referensnummer: A859443


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018