Stäng meddelande

Sv/Ma eller Sv/Eng sökes till Rikstens skola år 4!


Arbetsuppgifter

Rikstens skola söker nu en grundskolelärare med Sv/Ma, Sv/Eng-inriktning, eller annan ämneskombination där dessa ämnen ingår. Har du behörighet att undervisa i No är det ett plus. Tjänsterna innehåller klassläraruppdrag till blivande år 4 och tanken är att du ska fortsätta följa sin klass uppåt. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och kommer där få möjlighet att planera och utveckla din undervisning tillsammans med skickliga och drivande ämneskollegor, i ett kollegialt lärande.

Kvalifikationer

Du är grundskolelärare med inriktning Sv/So eller Sv/Eng och kan även undervisa i engelska Du är en driven, nyfiken pedagog som gärna tar dig an utmaningar och provar nya idéer. Tjänsten kräver att du är en tydlig ledare som skapar en trygg lärmiljö för dina elever, där ömsesidig respekt och samarbete genomsyrar din undervisning. Eftersom vi har skog och ängar "inpå knuten" finns det möjlighet att vara utomhus med din undervisning. Då skolan fortfarande är relativt nystartad testar, utvärderar och utvecklar vi ständigt vår verksamhet. Det är därför viktigt att du är en flexibel pedagog med egna idéer som lockas av utmaningar. Kort sagt- vi söker någon utöver det vanliga som stämmer i Botkyrkas devis "Långt ifrån lagom". Vi tycker att det är meriterande om du arbetat några år inom yrket, men det är dock inget krav.

Arbetsplatsen

Rikstens skola är en relativt nybyggd skola som ligger i Rikstens Friluftsstad, Tullinge. Skolan har härliga lokaler och är luftig och fräsch. Vi öppnade ht 2013 och är i år fullt utbyggda, med en verksamhet från förskoleklass upp till år 9. Till höstterminsstarten 2019 kommer vi vara en F-9-skola med c:a 760 elever och 100 anställda. Rikstens skola är en skola där nya idéer och engagemang uppskattas på alla nivåer. Våra elever är ambitiösa och likaväl som vi har höga förväntningar på dem, har de höga förväntningar på oss. Hos oss finns engagerade pedagoger som arbetar för att skapa kvalitativ undervisning och trygghet för våra elever. Vi lägger mycket vikt på god arbetsro, tydliga strukturer och ett gemensamt förhållningssätt gentemot våra elever. Vi satsar på tidig läsning, ett språkutvecklande arbetssätt och våra elever träffar på engelska redan i förskoleklass. Rikstens skola har en väl fungerande elevhälsa där skolledning, skolhälsovård och specialteam samarbetar tätt med skolans övriga pedagoger. Vi har 5 arbetslag på skolan och det lag man tillhör utgör ett stort stöd för den enskilde pedagogen. Vår skola ligger granne med Lida Friluftsområde och vi är ofta ute med vår verksamhet. Rubriken i vår vision är: "Rikstens skola- nyfikenhet, trygghet, glädje Var den du är-bli den du vill!"


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 190812

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Anneli Gardemark, Biträdande rektor

Telefon: 070-1870183

E-post: anneli.gardemark@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-20

Ange referensnummer: A875601


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018