Stäng meddelande

Flyktingstrateg till Socialförvaltningen i Botkyrka


Arbetsuppgifter

Som strateg ansvarar du för att leda och samordna kommunens övergripande arbete gällande flyktingfrågor och nyanlända. Du kommer driva arbetet att fortsätta implementera kommunens stra-tegi och riktlinjer kring flyktingmottagning samt driva strategisk ut-veckling inom området. Du kommer att vara kommunens och för-valtningens sakkunniga inom området och arbeta kontinuerligt med omvärldsbevakning och sprida kunskap samt nyheter inom området och förankra beslut. Arbetet kommer innebära mycket samverkan både internt och ex-tern och är både omväxlande och utvecklande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning och goda kunskaper inom sakområdet och offentlig förvaltning. Som person är det viktigt att du är bra på att samarbeta och har ett driv i ditt arbetssätt. Du är självgående och flexibel i ditt arbetssätt.

Arbetsplatsen

Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem.Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt. För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners. Vi är ca 500 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Sara Hellblom Gustafsson, Chef Stöd- och Utvecklingsenheten

Telefon: 070-886 13 33


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-02-25

Ange referensnummer: SN/2019:104


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018