Stäng meddelande

lärare i svenska/engelska


Arbetsuppgifter

Du ska arbeta som grundskolelärare på mellanstadiet (4-6) och undervisa i både svenska och engelska. Du ska planera för alla elever och ska styra undervisningen utifrån Kvarnhagsskolans inriktning nämligen att stärka elevernas lärandeprocess. Du ska ingå i mellanstadiets arbetslag och vara mentor för ett antal elever.

Kvalifikationer

Du ska vara behörig (legitimerad) och ska vara säker i din pedagogiska roll. Det är mycket viktigt med förtrogenhet med Lgr 11 och självfallet är det också grundläggande att du delar skolans värdegrund. Det pedagogiska ledarskapet ska helst vara intimt förknippad med ett lustfyllt lärande - det gagnar elevernas lärande.

Arbetsplatsen

På Kvarnhagsskolan lägger vi stor vikt i att arbeta på ett språkutvecklande arbetssätt i all verksamhet eftersom skolan ligger i ett mångkulturellt område. Vi utgår inte från ett snävt etnocentriskt perspektiv utan utifrån en universell människosyn som bygger på värdegrunden.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-01-08

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Alex Fuentes, Bitr. rektor

Mobil: 0708891972

E-post: alex.fuentes.diaz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-13

Ange referensnummer: A830565


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018