Stäng meddelande

Förskolan Björkbacken söker barnskötare


Arbetsuppgifter

Som barnskötare är du med och skapar en förskola som har hög kvalitet och värdegrunden i fokus. Tillsammans med arbetslaget är du delaktig i att skapa arbetsglädje med barnen i fokus. I barnskötaruppdraget ska du vara delaktig i det systematiska kvalitetsarbetet genom att dokumentera, följa upp och analysera varje barns utveckling och lärande.

Kvalifikationer

-Du har en barnskötarutbildning -Du har goda språkkunskaper och talar nyanserad svenska -Du är väl förtrogen med Läroplanen -Du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation -Du kan samarbeta, är driven och har en positiv inställning med ett stort hjärta -Du ska vara problemlösningsfokuserad - Du har datavana och är kunnig inom datorprogrammen; Word, Office och Power Point. - Du har kompetens inom hantering av Ipad och projektor/Apple tv. - Medborgarens fokus ( Botkyrka kommuns värdegrund). -Öppen, ansvarstagande, modig och energisk ( Botkyrka kommuns värdeord)

Arbetsplatsen

Förskolan Björkbacken består av tre avdelningar. Samtliga avdelningar har barn i åldrarna 1-5 år. Under detta läsår arbetar vi med tre stora målområden; Språk, Självständighet och tillit och ett likvärdighetsperspektiv där syftet är att ge varje barn bästa möjliga förutsättningar till utveckling och lärande. Språkutvecklande metoder som vi använder oss av på förskolan är Bornholmsmodellen och ASL (att skriva sig till läsning). Hållbar utveckling och källsortering är också ett viktigt inslag i vårt arbete med barnen.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet som barnskötare krävs.

Omfattning: Heltid, Tjänsten innefattar 40 timmars arbetsvecka

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 21 januari 2019.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-01-22

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)


Facklig(a) företrädare

Karin van Varick, Förskolechef

Mobil: 070 180 62 25


Sista ansökningsdatum: 2019-01-21

Ange referensnummer: A589930 - Kopia - Kopia - Kopia - Kopia


Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018