Stäng meddelande

Musiklärare Hammerstaskolan


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i musik i åk 2-9. Du är en tydlig ledare i klassrummet och undervisar på ett inspirerande och lustfyllt sätt. Du arbetar aktivt för att skapa trygghet och tydlighet för eleverna. Du kommer att ingå i högstadiets arbetslag och delta på arbetslagsmöten.

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik i åk 2-9. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Du uppskattar att arbeta i team och använder humor och glädje som redskap i vardagen. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Du är duktig på att etablera och utveckla goda relationer och kan samarbeta med elever, föräldrar och kollegor.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Hammerstaskolan ligger naturskönt uppe på Eriksbergsåsen, nära goda kommunikationer såsom tunnelbana och buss. Vi är en F-9 skola med ca 380 elever med stor internationell och mångkulturell prägel med allt vad det innebär av glädje, språk och kultur. Skolan deltar i en kommunal satsning med lärarassistenter i åk 4-9. Lärarassistenterna ska avlasta lärare så att dessa kan fokusera på sitt kärnuppdrag - lärandet.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde till vårterminens start 2019-01-07.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Sara Nordquist, Bitr. rektor

Telefon: 070-8891968

E-post: sara.nordquist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Evangalin Fernando (LR), Lärare

E-post: evangalin.fernando@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2018-12-07

Ange referensnummer: A832210


Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018