Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Nu söker vi förskollärare som tillsammans med oss vill arbeta processinriktat med pedagogisk dokumentation som ett verktyg och förhållningssätt. Vi erbjuder vackra lokaler där de pedagogiska miljöerna erbjuder barnen möjlighet att leka och lära i en kreativ, utforskande och inspirerande miljö.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade förskollärare som: - är väl förtrogna med Lpfö 18 -ser ett processinriktat arbetssätt som en utmaning - har en stark tro på barnen - ser vikten i att erbjuda en estetisk miljö som lockar till upplevelser och upptäckter -genom reflektion och pedagogisk dokumentation vill utmanas i sin yrkesroll -ser möjligheter i mötet med föräldrar

Arbetsplatsen

Förskolan Luna ligger i natursköna Riksten.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Eva Uddheden , Förskolechef

Mobil: 072-5133950

E-post: eva.sahlgren.uddheden@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-04-07

Ange referensnummer: A859021


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018