Stäng meddelande

Kock till Tunaskolans skolkök


Arbetsuppgifter

En viktig del i elevernas skoldag är skollunchen. Om du brinner för att vara med och skapa god mat och en trevlig matsalsmiljö, kan du vara personen vi söker! Som kock ansvarar du tillsammans med kollegor för att tillaga lunch till elever och personal utifrån Botkyrka kommuns matsedel. I tjänsten ingår även ansvar för: - mellanmål till elever på fritids - tillagning av specialkost till elever och personal med speciella behov. - dokumentation och mätningar enligt egenkontrollsprogram.

Kvalifikationer

Kockutbildning eller annan restaurang-/storköksutbildning som bedöms som likvärdig är ett krav. Praktisk erfarenhet av restaurang eller storköksarbete är också ett krav. Du tycker det är roligt att laga mat och vill lägga ner stor omsorg på att uppnå ett gott resultat till våra unga matgäster. Du har goda kunskaper om egenkontroll. Du har ett genuint och passionerat intresse för god och näringsriktig mat. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta men kan också fatta egna beslut och ta egna initiativ när situationen så kräver. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig!

Arbetsplatsen

Tunaskolan är en F-9-skola i Tumba, Botkyrka kommun. Skolan ligger ca 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 750 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att ett starkt språk i kombination med god självkänsla leder till att elevernas lärande utvecklas på bästa sätt. På vår skola har vi en god stämning, vi värnar om samarbete och arbetar aktivt med kollektivt lärande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-12 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Birgit Jelvegård, Arbetsledare skolkök

Telefon: 0725966780

E-post: birgit.jelvegard@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-08-09

Ange referensnummer: TUNAHT1910


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Urval och intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019