Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Förskolan Kärrspiran söker en förskollärare I rollen som förskollärare omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete. Tillsammans med kollegor och under din ledning skapar ni förutsättningar för barnens lärande och utveckling. Du arbetar i ett arbetslag där du har särskilt ansvar för att utveckla undervisningen. I mötet med vårdnadshavare är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. I mötet med barnen utstrålar du glädje, nyfikenhet och respekt.

Kvalifikationer

Legitimerad och gärna nyexaminerat, uppdragsmedveten förskollärare. Du har mycket god språklig kompetens i första hand i det svenska språket. Det är meriterande om du talar fler språk. Du har god förmåga att leda och inspirerar andra. Har du någon form av ämneskompetens inom läroplanens målområden är detta meriterande.

Arbetsplatsen

Kärrspiran är kommunens största förskola med 11 avdelningar, ca 40 anställda och plats för ca 200 barn. Hösten 2018 har vi 4 grupper för de yngre barnen och 7 grupper för de äldre barnen. Skogen och Broängsskolan är våra närmaste grannar.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Maculewicz Joanna


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-25

Ange referensnummer: A831566


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018