Stäng meddelande

Administratör till verksamheten Familj


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av: - Posthantering och Fakturor/Effektuering - Registerutdrag (Polis, socialregister etc) - Försäkringskassafrågor (Barnbidrag/Föräldraavgift etc) - Hantering av listor för taxikort/sl kort/anhöriglista - Receptionsuppgifter ta meddelanden till handläggare - Bokning av resor och tolk - Utifrån uppdrag från enhetschef eller förste socialsekreterare vara behjälplig med praktiska arbetsuppgifter - Sköta larmen. Personlarmen och överfallslarmen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: - Erfarenhet av administrativt arbete - God datavana - God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift - Ett lösningsfokuserat förhållningssätt - Mycket god samarbetsförmåga - Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete inom myndighetsutövning av barn och unga Personliga egenskaper: Ha förmåga att ta egna initiativ, jobba självständigt och organisera arbetet utifrån att ha klientens bästa i centrum. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är flexibel och tycker om när den ena dagen inte är den andra lik. Du gillar struktur, planering och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun växer och samhället förändras och därför omorganiserar vi socialförvaltningen för att bättre möta medborgarnas behov. Våra ambitioner är höga. Vi river stuprören och lämnar den klassiska beställar-/utförarmodellen och ersätter den med nytänkande teamarbete med medborgaren i fokus. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens socialtjänst i Botkyrka. Botkyrka har en ung befolkning med bakgrund i många olika kulturer. Här finns utmaningar och möjligheter som kräver att vi ständigt utvecklar socialtjänstens arbete. Våra medarbetare och chefer har en stark drivkraft att hitta nya vägar och metoder i arbetet. Verksamheten består av personer med olika bakgrund, kunskaper och ålder. Varje dag går vi till jobbet för att barn och familjer i Botkyrka kommun ska få stöd och hjälp, idag, imorgon och i framtiden! Verksamheten har två enheter för myndighetsutövning med varsin enhetschef. Varje enhet är uppdelad i två mindre team med 6-7 socialsekreterare som leds av en förste socialsekreterare, i enhet Familj 2 ingår även samordnaren för Barnahus. Enhet Familj 1 har en administratör som har arbetat länge i kommunen och som kommer vara ett bra stöd till sin nya kollega. Administratörerna har ett dagligt och nära samarbete med de utförare/behandlare som tillhör verksamheten. Arbetsplatsen ligger nära pendeltågsstationen i Tumba och Tumba centrum med butiker och trevliga restauranger. Förutom ett stimulerande och viktigt arbete erbjuder vi dig olika former av kompetensutveckling, årsarbetstid, friskvårdsbidrag, möjlighet till semesterväxling till extra lediga dagar mm.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tjänsten är ett vikariat under 6 månader men eventuellt möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Carolina Olsson , Enhetschef

Telefon: 0702088739


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-04-22

Ange referensnummer: SN/2019:186


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018