Stäng meddelande

Förskollärare med interkulturell förhållningssätt


Arbetsuppgifter

Förskollärares sedvanliga arbetsuppgifter med: - ett pedagogiskt ansvar på avdelningen - flexibilitet, förändringsbenägenhet och nytänk - ett brinnande intresse för språkutvecklande arbetssätt - en positiv inställning till livet och värme mot barnen - förmåga att samarbeta över avdelningsgränser - goda kunskaper inom IKT

Kvalifikationer

Förskollärarexamen med legitimation

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Opalen har flyttat in i Förskolan Diamantens lokaler i väntan på en nybyggd förskola, den nya Opalen. Den blir den första av tretton , som skall byggas i Botkyrka de närmaste åren. Förskolan Diamanten ligger mitt i ett bostadsområde, nära kommunikationer och ca. 10 minuters gångavstånd till Tumba centrum.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Helst 2019-04-01 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Seija Wehmeyer, Förskolechef

Telefon: 070-1806277

E-post: seija.wehmeyer@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-01-25

Ange referensnummer: A624901 - Kopia


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018