Stäng meddelande

Elevassistent


Arbetsuppgifter

Som elevassistent ansvarar du tillsammans med pedagoger och kollegor för genomförandet av den pedagogiska verksamheten i vår grundsärskola med inriktning ämnesområden. Du skall assistera eleverna i det dagliga arbetet för att möjligöra lärande och utveckling. Du kommer att få arbeta både med enskilda barn och olika grupper.

Kvalifikationer

Du får gärna vara utbildad barnskötare eller ha annan pedagogisk utbildning. Eftersom vi har en majoritet av kvinnliga medarbetare ser vi gärna manliga sökanden.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tallidsskolans specialförskola Lilla rummet och grundsärskola med inriktning träning är en verksamhet där vi tar emot barn och elever på tidig utvecklingsnivå. Dessa barn och elever har dessutom olika former av flerfunktionsnedsättning. Förskolans och träningsskolans verksamhet utgår från läroplan för förskolan och Lgr-11. Eleverna i träningsskolan bedöms efter träningsskolans ämnesområden. Vi arbetar systematiskt med barns och elevers lärande och utvecklingsförmågor.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har erfarenhet av att arbeta med barn och/eller ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och som dessutom har ytterligare funktionsnedsättningar. Det kan till exempel vara av medicinska karaktär och/eller rörelsehinder.

Omfattning: Heltid / deltid, 80-100%

Löneform: Månadslön. Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde: Tidigast 7 januari 2019, eventuellt senare.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Arbetstid: Dagtid. Arbetsdagen varierar mellan 7-17

Tillträde: 2019-01-07

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Jeanette Ohlsson, Biträdande rektor

Mobil: 070 86 53 299


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2018-12-14

Ange referensnummer: A298689 - Kopia - Kopia - Kopia - Kopia - Kopia -


Observera! Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev. Ansökan sker endast via länken i denna annons.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018