Stäng meddelande

Sfi-lärare


Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare till Sfi. I första hand till Studieväg 2 men även annan studieväg kan bli aktuellt. Du ansvarar för att planera, genomföra och följa upp undervisningen för de elever som ingår i de kurser du arbetar med. Som person ser vi att du brinner för människors lärande. Du är flexibel och noggrann. Du är van vid olika typer av tekniska hjälpmedel såsom läsplattor och smartboards.

Kvalifikationer

- lärarlegitimation och minst 30 högskolepoäng i svenska som andraspråk. - erfarenhet av att arbeta med nyanlända vuxna. - intresse av att arbeta i flexibla studieformer och med smarta hjälpmedel. - erfarenhet från andra yrkesområden är en merit. Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som pedagog med inriktning på andraspråksinlärning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Inom Botkyrka Vuxenutbildning erbjuder vi svenskundervisning för invandrare inom samtliga kurser och studievägar på sfi, grundläggande utbildning för vuxna samt Lärvux. Vi erbjuder även kvälls-, lördags- och distansundervisning. Ett arbete hos oss kännetecknas av öppenhet, mod, engemang och en vilja att pröva på och utveckla/utvecklas tillsammans med andra. Våra lärare arbetar med smartboards och lpads i sin undervisning. Vi använder Google Classroom som digitalt verktyg för samtliga elever.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Birgitta Wåhlstrand, Rektor

Mobil: 070-1825362

Telefon: 070-1825362

E-post: birgitta.wahlstrand@botkyrka.se


Niklas Almqvist, Biträdande rektor

Mobil: 070-258 09 95

Telefon: 070-258 09 95

E-post: niklas.almqvist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-05

Ange referensnummer: A752438


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018