Stäng meddelande

Timvikarie till sommaren


Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier som vill arbeta på Skarpbrunnavägen gruppbostäder där du kan göra skillnad för våra medborgare. Vi söker dig som vill arbeta extra under våren och mer under sommaren. Vi utgår från medborgarens behov och önskemål. Målet är att våra medborgare känner trygghet och att dem får en insats med god kvalité.

Kvalifikationer

Du har ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Då daglig dokumentation utgör en stor del av arbetet är det viktigt att du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i tal och skrift i svenska. Meriterande om du har gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. Även meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att jobba med AKK (alternativ och kompletterande kommunikation), tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Det är krav på att du har arbetat inom LSS-verksamhet tidigare, såsom gruppbostad, service bostad, daglig verksamhet eller som personlig assistent. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Inför eventuell anställning behöver du visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande.

Arbetsplatsen

Inom Vård- och omsorgsförvaltningen finns ett antal gruppbostäder, vilket är en boendeform för vuxna personer med olika former av funktionsnedsättningar som behöver mycket stöd och närhet till personal dygnet runt. Här har de möjlighet att få stöd med vardagliga aktiviteter såsom stöd med inköp, matlagning, personlig hygien, kommunikation och fritid. Vårt mål är att få varje brukare att bli så självständig som möjligt i sitt dagliga liv, och känna trygghet i det stöd hen får. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Introduktion under maj månad.

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Hanna Ewaldius, Enhetschef

E-post: hanna.ewaldius1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga kontakter , Kommunal

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-05-12

Ange referensnummer: C27365


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018