Stäng meddelande

Fastighetsskötare


Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare ansvarar du för att sköta felanmälningar med reparationer samt rondering och tillsyn i den dagliga driften. Löpande svara för att mediaförbrukning avläses och rapporteras. Viktigt är att bistå verksamhetens kunder, kollegor och chefer med information och råd inom verksamhetens kompetensområde.

Kvalifikationer

• 2-3 års dokumenterad erfarenhet av arbeten inom området. • Du har relevant fastighetsteknisk utbildning. • Du är initiativrik i kombination med god servicekänsla, är utåtriktad och har förmåga att arbeta för långsiktiga kundrelationer. • Gärna ha god kännedom om fastighetsrelaterade styr och reglersystem, utbildning inom heta arbeten. Du kan uttrycka dig i tal och i skrift i svenska språket och är van datoranvändare. B-körkort är ett krav Har du goda kunskaper i andra språk än svenska samt kunskap om andra kulturer, är det extra meriterande.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med ca 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Enheten för lokalförsörjning och fastighet är en del av tekniska förvaltningen. Enheten har 60 medarbetare som arbetar med bland annat fastighetsförvaltning, byggprojektledning, hyresgästkontakter och drift. Förvaltad yta är cirka 430 000 kvm, uppdelat på cirka 210 fastigheter.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Antal platser: 3


Kontaktperson(er)

Lars Karlsson, Driftchef

Telefon: 070-180 56 90

E-post: lars.karlsson@botkyrka.se


Carl Krantz, Arbetande förman

Telefon: 070-886 12 73

E-post: carl.krantz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Anders Lindqvist, Kommunal

Telefon: 08-530 610 00

E-post: anders.lindqvist@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-03-24

Ange referensnummer: TEF/2019:50


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018