Stäng meddelande

Banslättsskolan söker ytterligare en utbildad fritidspedagog/fritidslärare


Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog har du ansvar för att fortsätta att driva och utveckla ett framgångsrikt pedagogiskt arbete. Allt utifrån läroplanens intentioner. Ett arbete som bedrivs både i arbetslaget tillsammans med förskollärarna och lärarna samt ett samarbete med övriga fritidspedagoger på skolan. http://www.banslattsskolan.com

Kvalifikationer

Vi har möjlighet att utöka antalet högskoleutbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem på Banslättsskolan och hoppas du är intresserad av en tillsvidaretjänst. Det är meriterande med erfarenhet från fritidsverksamhet F-3.

Arbetsplatsen

Banslättsskolan är en F-5 skola som ligger i Tullinge. Skolan har totalt ca 470 elever varav drygt 300 går på fritids. Vi fokuserar på att eleverna ska ha goda kunskapsresultat när de lämnar skolan och vet då att trivsel och välbefinnande under hela dagen är en förutsättning för att nå detta. Vi söker nu fler högskoleutbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av lärare, förskollärare och fritidspersonal. Du bör vara intresserad av att bedriva en del av verksamheten utomhus eftersom vi ligger naturnära och använder oss av detta i den dagliga verksamheten. Vill du vara med och tillsammans med andra välutbildade pedagoger erbjuda våra elever en trygg, rolig och stimulerande miljö? En lärmiljö där lek, skapande och fysisk aktivitet har stort utrymme. Då är Banslättsskolan en arbetsplats för dig. Banslättsskolan är en F-5 skola där eleverna möter såväl manliga som kvinnliga pedagoger i arbetslagen. Vi har 13 högskoleutbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem och har som målsättning att utöka den skaran.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: • 2019-08-12 • Eller om du har uppsägningstid så snart det går.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Birgitta Malmlöf, Rektor

Mobil: 076-115 00 23


Marie Eldberg, Biträdande rektor

Mobil: 070-182 61 41


Facklig(a) företrädare

Michael Engström, Förskollärare, LF

Mobil: 072-596 67 24


Mikael Ekström, skyddsombud

Telefon: 08-530 636 53/54


Kerstin Backström, LR

Telefon: 072-596 67 19


Sista ansökningsdatum: 2019-07-31

Ange referensnummer: BAN 10193


Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillsätter tjänsten under ansökningstiden. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019