Stäng meddelande

Biståndshandläggare


Arbetsuppgifter

Vi söker nu fyra biståndshandläggare. Tjänsterna är tidsbegränsade, ett års anställning. Som biståndshandläggare arbetar du med att utreda, dokumentera, bedöma och fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen. Som nyanställd får du introduktion av en handledare med vilken du tillsammans med gör genomgång av rutiner, system och arbetssätt. Arbetet innebär att du till stor del planerar och genomför utredningar självständigt men vid behov också i samråd med kollegor och/ eller sektionsledare och verksamhetschef. Arbetet innebär mycket samarbete, såväl internt som externt. Biståndshandläggarna är indelade utifrån geografiskt område samt i vårdplaneringsteam. Arbetsplatsbeskrivning Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med ca 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen har cirka 1 100 tillsvidareanställda och har en budget på cirka 900 miljoner kronor. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med flexibla arbetstider, ett gott arbetsklimat och goda utvecklingsmöjligheter. Myndighetsavdelningen består av två enheter, enheten för SoL och enheten för LSS och samlas under en gemensam verksamhetschef. Här arbetar biståndshandläggare inom SoL och LSS, boendesamordnare, avgiftshandläggare och administratörer. Anställningens omfattning Vi söker nu fyra biståndshandläggare. Tjänsterna är tidsbegränsade, ett års anställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänster kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång, så vänta inte med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller har annan jämförbar akademisk utbildning. Du har goda kunskaper om aktuell lagstiftning inom området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av social arbete inom äldreomsorgen. God samarbetsförmåga är en självklarhet. Mångfald bland våra anställda ser vi som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Arbetsplatsen

Äldreomsorgen är en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Botkyrka kom-mun som ger äldre människor möjlighet att vara självständiga, trygga och ha en meningsfull tillvaro. Äldreomsorgen drivs i olika former för att möta upp äldre människors olika behov av stöd, bland annat erbjuder vi hemtjänst, vård- och omsorgsboende, mötesplatser, dagverksamhet och kost- och måltidsservice samt så arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter inom äldreomsorgen. Hos oss får du flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänster kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång, så vänta inte med din ansökan!

Antal platser: 4


Kontaktperson(er)

Henrik Thorstensson, Sektionschef

Telefon: 07088619089

E-post: henrik.thorstensson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson

Telefon: 0853061000


Sista ansökningsdatum: 2019-04-29

Ange referensnummer: C27173


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018