Stäng meddelande

Vi söker lärare till övergripande uppdrag


Arbetsuppgifter

Till en unik satsning söker vi nu vassa lärare som skall ingå i ett verksamhetsnära team som vill göra skillnad i Botkyrkas grundskolor. Hos oss får du arbeta i en dynamisk och interkulturell kommun där barn och elevers lärande står i fokus och där vårt viktigaste mål är att det går bra för våra barn och elever. Botkyrkas skolor skall kunna möta alla sina barn och ungdomar. I Botkyrkas skolor arbetar vi för en varierad och inkluderande lärmiljö som möter alla våra barn och ungdomars behov, ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt samt att våra barn och ungdomar skall känna sig trygga och ges möjlighet till en god studiemiljö med ett gott arbetsfokus. I uppdraget för ett verksamhetsnära stöd söker vi: Lärare med olika ämnesbehörigheter och lärare med erfarenhet/vana av nyanländas lärande som skall stödja och utveckla enskilda lärare, ämneslag och arbetslag i att utveckla och förbättra kvalitén i undervisningen. Speciallärare eller annan bakgrund med erfarenhet av att leda och organisera elevhälsoarbete som skall stödja och utveckla skolledningar, elevhälsoteam och arbetslag i att leda, organisera och genomföra ett framgångsrikt elevhälsoarbete. Du kommer att vara en del i ett verksamhetsnära team som skall komplettera det verksamhetsstöd som finns idag redan och som tillsammans arbetar för att stödja och utveckla Botkyrkas grundskolor. I rollen som verksamhetsnära stöd verkar du på olika skolor i olika uppdrag utifrån skolornas behov av stöd och utveckling i undervisning och elevhälsoarbete. Arbetet innebär sällan färdiga lösningar varför du måste ha mod att pröva nya tillvägagångssätt. Du måste ha förmågan att bygga goda relationer samt erfarenhet av att möta både elever och medarbetare i olika situationer. Självklart gillar du att samarbeta och är villig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är diplomatisk och följsam utan att ge avkall på förmågan att ifrågasätta och ställa krav. Du är en positiv, driven och utvecklingsinriktad person.

Kvalifikationer

Som lärare har du en lärarlegitimation. Du har visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Du bedöms som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Du bedriver undervisning på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Erfarenhet Du har minst fem års väl dokumenterat arbete med undervisning, skolledarskap och/eller av att leda och organisera elevhälsoarbete. Du har erfarenhet av inkluderande lärmiljöer och arbetssätt, språkutvecklande arbetssätt och ämnesintegration. Du har erfarenhet av att leda utveckling och kollegialt lärande. Har kunskap om och förståelse för betydelsen av ledarskapet i klassrummet för god undervisningskvalitet, gott arbetsfokus och studiero. Du har erfarenhet av digitala verktyg, olika media samt digitala läromedel i undervisningen.

Arbetsplatsen


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Heltid

Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse Urvalsarbete och intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 5


Kontaktperson(er)

Kenny Fredholm, Verksamhetschef Grundskolan

Mobil: 070–8861121

E-post: kenny.fredholm@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-08-31

Ange referensnummer: A891997


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019