Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Vi söker timvikarier till vård och omsorg


Vill du göra en viktig insats för ditt samhälle? Nu behövs förstärkning inom Botkyrkas vård och omsorg.

Med anledning av Coronavirusets utbredning söker vi vikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg för att trygga en fortsatt god omsorg om våra medborgare. Vill du göra en viktig insats för medmänniskor i Botkyrka? Det här är din chans att göra skillnad.

Alla krafter är välkomna!

Vi söker både dig som har erfarenhet och utbildning inom vård och omsorg, och också dig som saknar erfarenhet men som vill lära dig och vill göra en viktig insats för medmänniskor i Botkyrka.

Börja nu eller till sommaren

Kan du tänka dig att börja jobba redan nu, eller kanske först till sommaren? För dig som har möjlighet att börja din tjänst nu finns goda möjligheter att arbeta ända fram till hösten eller längre. Vi välkomnar särskilt dig som kan vara flexibel och byta arbetsplats, arbetsuppgifter eller tider utifrån verksamheternas behov.

Tack för att du vill hjälpa!

Introduktionsutbildning

För att du ska komma in på ett bra sätt i våra verksamheter kommer du att få introduktionsutbildningar, både digitalt och praktiskt, innan du påbörjar din anställning hos oss.

De digitala introduktionsutbildningarna kan du ta del av här och du kommer att bli kompenserad för utbildningstiden när du påbörjat ditt arbete i våra verksamheter.

Även du som ännu inte har blivit kallad till intervju eller fått någon anställning än har möjlighet att gå igenom den digitala introduktionsutbildningen.

Digital introduktion för nyanställda inom vård- och omsorgsförvaltningen, Botkyrka kommunlänk till annan webbplats

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 april 2020
Näringsliv & arbete