Vårt erbjudande

Vi finns till för våra medborgare. Vi ska göra skillnad i deras vardag. Vi ska ha medborgarens perspektiv. Det vägleder oss i vardagen och styr alla verksamheter. Det är vårt uppdrag och det mest centrala för vårt erbjudande till dig.

Web image

Jobba för medborgarna i Botkyrka

Vi finns till för våra medborgare och vårt uppdrag är att göra skillnad i deras vardag. Våra medborgare ska känna att de är delaktiga och kan påverka sin vardag och närmiljö. Därför har vi medborgarens fokus i allt vi gör.

Vi är nära 6000 kollegor som tillsammans arbetar utifrån våra ledord: medborgarens fokus, öppen, orädd och energisk. Det innebär att vi är öppna för förändringar, vågar prova nya idéer, metoder och arbetssätt. Hos oss får du testa nya idéer och möjlighet att göra skillnad. Att arbeta utifrån medborgarens fokus ställer krav på mod, idérikedom och framåtanda.

Jobba tillsammans med kreativa kollegor

Botkyrka är en stor kommun och vi söker ständigt nya medarbetare till våra olika verksamheter. 6000 medarbetare med tillsammans över 600 titlar inom våra åtta förvaltningar innebär en enorm kompetensbredd hos våra medarbetare. Är du nyfiken, kreativ och tycker om utveckling – då passar du hos oss.

Jobba på en inspirerande och kontrastrik arbetsplats

Varje dag bjuder på dynamiska möten, utmaningar och inspiration. Här uppstår oväntade och intressanta möten mellan människor, kulturer, språk och religioner. Botkyrka är ”långt ifrån lagom”.

Testa nya idéer

Vi arbetar utifrån medborgarens fokus, vilket ställer krav på mod, idérikedom och framåtanda. Är du nyfiken, kreativ och tycker om utveckling - då passar du hos oss.

Fokus på utveckling

I botkyrka kommun får varje anställd den kompetensutveckling som behövs för att möta medborgarens behov.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 februari 2017
Näringsliv & arbete