Sommarjobba i kommunen

sommarjobb tjej

Botkyrka kommun erbjuder sommarjobb till dig som är skriven i kommunen och är mellan 16 och 18 år. Sommarjobben finns i våra verksamheter, föreningar eller bolag. ​Ett sommarjobb ger dig både egna pengar och erfarenheter inför framtida jobbsökande.

Just nu pågår årets kontraktskrivningar inför sommarjobbsperioden. Du som ska sommarjobba i Botkyrka kommun under 2017 har fått en inbjudan till en av dessa. Alla kotraktskrivningar hålls på Xenter i Tumba under april och maj. Här får du allmän informtion om ditt sommarjobb och möjlighet att ställa frågor. Du får också med dig en sommarjobbsguide där all praktisk information finns samlad.

Kom ihåg att ta med dig ditt erbjudandebrev som skickats hem till dig till kontraktskrivningen. I erbjudandebrevet hittar du information om vilken period du kommer att sommarjobba, arbetsområde och aktuella arbetsuppgifter. Erbjudandebrevet ska vara underskriven av vårdnadshavare och behövs för att kunna skriva kontrakt för alla sommarjobb i kommunen. Genom att skriva på ditt anställningskontrakt har du tackat ja till sommarjobbserbjudandet.

Välkommen till kontraktskrivningen!

Relaterade dokument
Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 april 2017
Näringsliv & arbete