Områdessekreterare i Botkyrka

Vi områdessekreterare arbetar för socialtjänsten och finns på skolor, fritidsgårdar och på andra ställen där barn och unga är på sin fritid. Med oss kan du prata om det som berör dig, det du funderar på och som du vill prata med en vuxen om.

Ta gärna kontakt med oss

Områdessekreterarnas uppdrag är att hjälpa till så att barn och unga får en så trygg uppväxt som möjligt. För att du lätt ska kunna få kontakt med oss är vi ute på skolor och andra ställen där barn och unga är på sin fritid. Om du inte vet vilka vi är så kan du fråga någon av personalen på skolan.

Du hittar oss också på Facebook. Sök på Områdessekreterare i Botkyrka.

Prata om det du vill med oss

Vi finns där för att lyssna, en vuxen att prata med om att du har något du funderar på och vill prata om. Det kan gälla vad som helst, smått som stort. Du kan kontakta oss direkt genom att ringa till kommunens Kontaktcenter.

Arbetar för barn och deras föräldrar

Områdessekreterarna arrangerar och deltar i olika aktiviteter tillsammans med föreningar eller fritidsgårdar och samarbetar med barn- ungdomsverksamheter. Ibland behöver föräldrar bli inbjudna för att förstå mer om hur deras barn har det. Då ordnar vi nätverksträffar och rådslag som brukar bli bra särskilt för barnen och ungdomarna. Hör av dig om du vill veta mer!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 januari 2017
Omsorg & socialt stöd