Störningsinformation:
Problem med inloggning i e-tjänsten för ekonomiskt bistånd
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Samordnad kontaktperson 

Som samordnad kontaktperson får du en unik erfarenhet, utbildning, löpande stöd och arvode. Framförallt kan du göra en stor skillnad i en annan människas liv.

Deltagarna, som erbjuds en kontaktperson, har olika bakgrund och utmaningar. Tillsammans kommer ni planera och skapa förändring genom att ni träffas och gör aktiviteter, och genom att du medverkar på möten som behövs för att nå deltagarens mål. Deltagarens egna intressen och vilja styr målen och planeringen.

Deltagarens eget intresse och vilja styr planeringen.

Genom att använda dina egna erfarenheter är du med och stöttar och vägleder deltagaren upp till 15 timmar i veckan under ett antal månader, oftast ett halvår.

Vem kan bli samordnad kontaktperson?

Vi söker dig som är engagerad och som vill göra skillnad. Du ska vara minst 22 år gammal, trygg och pålitlig.

Kanske har du bra lokalkännedom om Botkyrka och ett brett nätverk, eller är intresserad av att skaffa det. Kanske arbetar du oregelbundna arbetstider och är flexibel, eller har tid på kvällar och helger.

Vi söker särskilt dig som själv har haft missbruksproblem eller som har levt med missbruk nära dig och som vill använda dina erfarenheter till att hjälpa andra till en bättre framtid. Vi ser också gärna dig som är flerspråkig som sökande.

Vi rekryterar just nu samordnade kontaktpersoner. Sista ansökningsdag är 2 februari. Om du vill veta mer kan du maila: caroline.svensson@botkyrka.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 januari 2020