Stäng meddelande

Surfa fritt i Botkyrka

Du kan surfa fritt på åtta platser utomhus samt på våra bibliotek, idrottsanläggningar, medborgarkontor och vissa andra verksamheter.

Botkyrka kommun erbjuder medborgare och besökare fri surf eftersom vi vill underlätta möjligheten till deltagande och engagemang. Vi vill också skapa jämlika möjligheter att använda kommunens e-tjänster.

Du kan surfa fritt i Hågelbyparken, Lida friluftsgård, Brantbrinks IP, Storvretsparken, Folkhälsoparken, Brunna, Fittja äng och Sven Tumbas park. Det fria nätverket finns även på våra bibliotek, medborgarkontor, idrottsanläggningar och vissa andra verksamheter.

Så här fungerar det

Börja med att ansluta till nätverket "Surfa fritt i Botkyrka". Du behöver inte logga in utan kommer direkt till en startsida som du kan surfa vidare ifrån. Efter att ha anslutit en första gång kommer din mobila enhet fortsättningsvis att anslutas automatiskt när den har kontakt med en sändare i kommunen.

Tänk på att det är ett öppet nätverk och att det du skickar och tar emot kan vara synligt för andra. Normalt surfande innebär ett lågt risktagande men för bankärenden och betalningar rekommenderar vi att du använder en wifi-uppkoppling som kräver inloggning.

Botkyrka kommun ansvarar inte för förlust eller stöld av information och all surfning sker på egen risk. Vi förutsätter att användandet sker på ett ansvarsfullt sätt och att du följer våra användarvillkor.

Användarvillkor

Du som användare är alltid personligen ansvarig för ditt sätt att utnyttja nättjänsterna och att följa de regler och lagar som gäller.

Botkyrka kommun tillåter inte att du använder vårt nätverk för

  • att sprida information som bryter mot svensk lagstiftning, som till exempel barnpornografi, förtal eller yttranden som kan ses som hets mot folkgrupp
  • marknadsföring genom massutskick av e-post eller så kallad mailbombning om mottagaren i förväg inte gett sitt samtycke
  • att använda någon annans identitet eller ip-adress, eller försöka göra det
  • ladda ner, lagra eller sprida dataprogram, musik, bilder och filmer eller annat upphovsrättsskyddat material utan tillstånd av upphovsmannen.
Karta
Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 oktober 2019
Kommun & politik